Vă mulțumim pentru participarea in Academia Play-Doh. Perioada de revendicare a premiilor s-a încheiat în data de 31.12.2018. Revenim în scurt timp cu provocări și premii noi.

CREEAZĂ CONT

Fă-ți cont, înregistrează punctele și pune-ți imaginația la treabă în provocările săptămânale.

Informații opționale


Prin înregistrarea în campanie, declar că am citit și sunt de acord cu Regulamentul Oficial al campaniei, Politica de confidențialitate a datelor, Termenii și Condițiile..
Confirm că îndeplinesc vârsta minimă legală pentru participare (18 ani)
Declar că sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal în vederea participarii la campania Academia Play-Doh. Declar că sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal în vederea validarii eventualelor câștiguri și sunt de acord sa fiu contactat(ă) prin e-mail sau telefon de către persoana împuternicită de operator în acest sens.
Sunt de acord ca organizatorul să îmi trimită comunicari comerciale pe e-mail sau telefon referitoare la campanii promoționale, evenimente, noutăți, pentru o perioada de 3 (trei) ani. Am luat la cunoștință că pot retrage acest consimțământ în orice moment..
Sunt de acord ca datele înregistrate ale copiilor să fie anonimizate și utilizate pentru statistici de profilare de către organizator, în vederea îmbunătățirii campanilor promoționale curente și viitoare. Am luat la cunoștintă ca aceste date, odata anonimizate, nu mai sunt considerate date cu caracter personal și nu sunt identificabile. Ofer consimtamantul organizatorului să păstreze datele anonimizate pe o perioada nedeterminată.