Vă mulțumim pentru participarea in Academia Play-Doh. Perioada de revendicare a premiilor s-a încheiat în data de 31.12.2018. Revenim în scurt timp cu provocări și premii noi.

PROVOCĂRILE
PLAY-DOH

Provocările Play-Doh te aduc mai aproape de lumea modelajului creativ și de premii. În fiecare săptămână, poți răspunde la un Quizz ce valorează 1 punct. Sau poți realiza o provocare de modelaj, încărcându-ne poza cu creația ta. Pentru provocările de modelaj, vei primi 3 puncte. Fiecare quizz și fiecare provocare pot fi realizate o singură dată. Dar ai un set nou în fiecare săptămână, deci poți câștiga 4 puncte în fiecare săptămână. Să începem!

CE SUNT PROVOCARILE?

Cu provocările Play-Doh, înveți să modelezi creativ și o să fii cel mai creativ părinte! Desigur, nu le face singur, implică-ți piciul ca să îi dezvolți creativitatea. În plus, vei putea răspunde săptămânal la câte un quizz amuzant. Toate aceste activități îți aduc puncte suplimentare. Nu poți revendica premii doar pe baza punctelor obținute din provocări, ai nevoie de minimum 1 bon cu produse Play-Doh. Oricum aveai nevoie de pasta de modelat Play-Doh pentru a realiza provocarea, nu-i așa?

CE SUNT PROVOCARILE?
0/20 PROVOCĂRI

PROVOCĂRILE
TALE

Iată ce provocări ți-am pregătit. Pregătește-ți jucăriile și tuburile cu Play-Doh și pune-ți imaginația la joacă. Revino săptămânal pentru a găsi noi teme distractive. La finalul campaniei, o să fii, cu siguranță, cel mai priceput părinte în arta modelatului.

1 / Quiz

Quiz 10

ACCEPTĂ PROVOCAREA
2 / Modelaj

Minunata lume subacvatică

ACCEPTĂ PROVOCAREA
3 / Quiz

Quiz 9

ACCEPTĂ PROVOCAREA
4 / Modelaj

Avionul Jucăuş

ACCEPTĂ PROVOCAREA
5 / Quiz

Quiz 8

ACCEPTĂ PROVOCAREA
6 / Modelaj

Mașinuța

ACCEPTĂ PROVOCAREA
7 / Quiz

Quiz 7

ACCEPTĂ PROVOCAREA
8 / Modelaj

Văcuţa Muuu

ACCEPTĂ PROVOCAREA

GALERIE FOTO

Modelaje pline cu imaginație

Fă-ți cont, înregistrează bonurile
și alege-ți jucăriile preferate.

FĂ-ȚI CONT